Søren Malchow

Søren Malchow

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure.

Joomla-Design.dk - eget web-design påbegyndt

Joomla-Design.dk har indtil ultimo september 2010 været en integreret del af Luba Skilte's web-side, men bliver nu en selvstændig enhed. Det skyldes, at vi også nu er begyndt at producere web-sider som underleverandør for andre firmaer.

Den selvstændige web-side Joomla-Design.dk vil stadig være at finde som en integreret web-del afLuba.dk, og er tilknyttet som en del af House of Luba.

Samtidig med at vi opretter Joomla-Design.dk, har vi bedre mulighed for at vise de forskellige demo-moduler, som kan tilknyttes en web-side, designet af Joomla-Design.dk. Kik rundt på siden, og løbende vil blive udbygget.

Affilite Partner Program

12 August 2013

Affilite Partner Program

Nu er det blevet muligt at kunne tilmelde sig Joomla-Design.dk s Affilite Partner Program, hvor man kan blive en affiliate partner

Tilslut dig vores partnerprogram i dag og så snart din ansøgning er blevet accepteret (vi garanterer en afgørelse indenfor 48 timer af din ansøgning) kan du så begynde at tjene på henvisende salg til vores online salgsshop af webprodukter.

Joomla-Design.dk Affilite Program

Velkommen til Joomla-Design.dk Affilite Program, som er en fantastisk måde at sprede budskabet om Joomla-Design.dk s produkter... og gøre nogle gode indtægter på samme tid for dig som Affilite partner. Det er gratis at deltage, nemt at arbejde med, og det giver réelle fordele for dig og dine brugere.

Hvordan virker det?

Når du tilmelder dig Joomla-Design.dk s Partner Program, giver vi dig et udvalg af bannere og tekst links til at sætte på dit websted. Når en bruger klikker på et af disse links, vil de når Joomla-Design.dk og vi vil give dig en kommission for hver bruger, der køber en af vores startpakker

Afhængig af hvor mange generet salg dine links har henvist til Joomla-Design.dk vil kommissionen ligger mellem 16% og til op 22% af hver salg. Jo flere salg pr måned - jo større vil kommissionen blive.

Hvad venter du så på? - tjen penge på genereret salg 24 timer i døgnet - tryk på "Godkendt for en affiliate konto, klik her".

Søgemaskineoptimering

12 August 2013

Søgemaskineoptimering

Vi har nu været på kursus for at lære endnu mere omkring søgemaskineoptimering - således at vi kan servicere vores kunder endnu mere.

Fakta er at ca 80% af alle gæster på hjemmesider linkes videre fra søgemaskiner som Google, MSN eller Yahoo.

Vores Søgemaskineoptimeringsløsninger (SEO) omfatter

Ubegrænset antal søgeord som kunden ønsker

Søgeordsanalyse, som dækker hvad der søges efter på pågældende produktområde

Tilretning af hjemmeside (så websiden bliver så optimalt som muligt for søgemaskinerne)

Linkbuilding (så søgerobotterne har mulighed for at finde de relevante linksider)

Overvågning af søgeordsplaceringer

Nu med undervisningssystem

12 August 2013

NYHED! Nu med undervisningssystem

Joomla-Design.dk er igang med at installere et helt nyt unik undervisningssystem, som først er frigivet til beta-testning den 16. august 2011. Derfor kan der forekomme fejl i det installeret system, da disse fejl skal rettes. Programmeringsfirmaet, som vi samarbejder med omkring dette undervisningssystem, har brugt on and off hele 3 år på at udvikle dette unikke system.

Det nye undervisningssystem vil komme vores kunder til gavn, idet vi nu indenfor kort tid udover en totimers slots undervisning i brug af websystemet også kan tilbyde denne netundervisning HELT GRATIS. Derved kan vores kunder komme til at nyde godt af den ekstra fordel, som andre skal betale for at bruge.

Vi forventer senest medio september at være helt klar med at gå på nettet med vores undervisning i brugen af vores websystem. Mere infos følger snarest.

Sådan opretter du artikler i Joomla!

Artikler er en af grundstenene på CMS systemet Joomla. Med artikler kan du både sætte disse under menupunkter, som nyheder og meddelelser mm.

Her vil Joomla-Design.dk gennemgå hvordan du opretter artikler til dit web-sted.

Allerførst skal du finde ud af inden du trykker på ny artikel om du har en sektion og/eller kategori. Herudover kan du også vælge den forinstalleret sektion/kategori usorteret. Sidstnævnte bruges som mest til menupunkter - se særskilt artikel herom.

OPRET ARTIKEL

 • Tryk på INDHOLD / ARTIKLER
 • Tryk derefter på den grønne cirkel med et plus tegn, hvor der står ny. Herefter åbner en ny side som hedder Artikel (Rediger)
 • Udfyld titel, sektion og kategori. Ligeledes skal du vælge om artiklen skal være publiceret samt om den skal vises på forsiden tillige.
 • Skriv den tekst du skal have med i artiklen.

Ønsker du at have billeder med i artiklen, så kan du indsætte dem på følgende måde:

 • Tryk på rammen nederst til venstre "Billede"
 • Herefter popper et billed op med diverse mapper, samt de billeder du allerede har liggende i billeder.
 • Findes billedet ikke der, så kan du selv oploade et billed ved at trykke på UPLOAD. Brug gennemse til at finde på din PC det billed der skal bruges. Når du har vælg det pågældende billede skal du trykke på START UPLOAD.
 • Når billedet er uploaded så skal du trykke på det billed du vil have med i artiklen, samt angiv i den boks med "IKKE SAT" om billedet skal være
 • IKKE SAT - bliver sat midt på siden
 • Venstre - billedet bliver sat til venstre for teksten
 • Højre - billedet bliver sat til højre for teksten
 • Tryk herefter på INDSÆT

ANGIV PARAMETRE (højre side af artikelvinduet):

Under parametre - artikel kan du angive hvem der har skrevet artiklen, adgangsniveauet:
 • Offentlig - angiver at alle kan læse pågældende artikel
 • Registreret - angiver at kun brugere, som er logget ind, der kan læse pågældende artikel
 • Speciel - angiver, at det kun er brugere med en skribent rettighed eller højere som har mulighed for at læse pågældende artikel.

Derudover har du mulighed for at angive hvornår artiklen skal offentliggøres samt afpubliseres ved at angive i datafelterne du ser i menuen parametre - artikel.

Under parametre - avanceret kan du angive forskellige ting vedr. artiklen om det skal vises eller ikke vises.

Ønsker du at vise fx hvornår artiklen er skrevet så skal du bruge udfor oprettelsesdato og - tid feltet vis. Ønsker du derimod ikke at vise nogle af de forskellige parametre som er angivet under parametre - avanceret - så skal du trykke på SKJUL på felterne der er angivet.

Hvis artiklen omhandler en nyhed så kan det nogen gange være rigtig godt at angive VIS, hvorimod med artikler der omhandler beskrivelse af et produkt eller lignende, så kan det virke forstyrrende at have disse parametre visende, og man skal derfor SKJULe dem.

Under Metadatainformation kan du angive søgemaskinedata vedr. artiklen

Beskriv i korte træk hvad artiklen handler om i feltet BESKRIVELSE

Beskriv med nogle få nøgleord Artiklens indhold i feltet NØGLEORD

Herefter tryk på GEM og artiklen er gemt - er du lang tid om at lave artiklen så kan du også med fordel bruge knappen ANVEND, som er en gem knap men du bliver i artiklen.

Joomla's opbygning

12 August 2013

Joomla's opbygning

Nu sidder du med dit CMS system Joomla, som vi her vil fortælle lidt om hvordan det er opbygget, så du kan arbejde med din egen web-side.

Frontend og backend

Joomla består af en forside (frontend) og et administrationssystem (backend). Frontend er det som dine gæster på websiden kan se, hvor ikke registrerede brugere kun kan læse det som er offentligt tilgængelige. Registrerede brugere kan bruge de artikler og elementer du har på din webside, hvor filrettighederne er for registrerede brugere.

Herudover findes der også en afdeling, som er for specielle brugere - skribent, redaktør og udgiver. Disse tre sidstnævnte har ikke adgang til backend, som kun er for manager, administrator og superadministrator.

I backend kan du styre om artikler kan være on eller offline - blot ved at trykke på

Det lille grønne hak betyder at modulet, artiklen mm er on-line. Hvis der derimod er et rødt kryds så er modulet, artiklen mm off-line.

Backends opbygning:

I administrationsdelen Backend finder du følgende menu-elementer:

 • Websted
 • Menuer
 • Indhold
 • Komponenter
 • Udvidelser
 • Værktøj
 • Hjælp

Hvad betyder menuen websted?

Websted - her finder du kontrolpanelet, som normalt også er den side du får frem når du åbner administrationsdelen.

Under kontrolpanelet kan du se brugere, som er de tilmeldte brugere af din web-side. Når du har vores nyhedsbrevsmodul på siden, så fremkommer tilmeldte til nyhedsbrevet ikke under brugere - da det kun er de registrerede brugere, som kan ses her.

Ligeledes finder du under WEBSTED menupunktet Medier. Her finder du de forskellige fil-mapper - herunder til banners.

Endvidere finder du her konfiguration, som du kun skal røre når du er sikker på hvad du gør, idet bla. databaseindstillinger er gemt her.

Hvad betyder menuen Menuer?

Under menupunktet backend  MENUER finder du de forskellige menuer der bruges på netop dit websted samt en menukurv (bruges til at slette menuer med). Her vil du som hovedregel finde et menu som hedder hovedmenu. Hovedmenuet er den som har 1. prioritet i menuerne. Prøv at trykke på hovedmenuen og casino en ligne du kan se en stjerne, hvor der står Hjem. Stjernen betyder, at det er hovedsiden på dit websted.

Hvad betyder menuen Indhold?

Under indhold finder du artikler, papirkurv, sektioner, kategorier samt forside. I en anden artiklen gennemgår vi de mange forskellige muligheder du har for at bruger artiklerne på dit websted.

Hvad betyder menuen Komponenter?

Her finder du forskellige programelementer, som du skal bruge. De forskellige komponenter gennemgås enkeltvis i andre artikler omkring Joomla.

Hvad betyder menuen Udvidelser?

Menupunktetet Udvidelser / installer & afinstaller er stedet hvor du kan installere de forskellige moduler, komponenter mv. Det du skal installere skal være pakket som zip, tgr eller lignende komprimeret filer. Joomla pakker selv filerne ud og installere det hvor det skal.

Menupunktet Moduler indeholder de moduler, som man kan placere på de respektive steder på dit websted hvor man ønsker dette. Modulerne gennemgås under en særskilt artikel, da det er et større kapitel som er meget brugbart på dit websted.

Programudvidelser er programelementer, der er tilknyttet dit web-sted. Joomla-Design.dk har redigeret i de programelementer, når vi har designet dit websted, så det skal du ikke tænke over.

Endvidere finder du under menuen Udvidelser menupunktet skabeloner. Når du klikker på dette menupunkt så kan du se en stjerne ud for en skabelon. Det betyder, at Joomla bruger denne skabelon som sin websideskabelon. Altså hvordan sidens struktur, baggrundsfarver mm er designet. Skabeloner har forskellige modulpositioner, som bruges af moduler til at placere disse på de respektive pladser.

Herudover findes også et menupunkt Sprog, hvor Joomla-Design.dk har indstillet sproget for dit web-sted til dansk.

Hvad betyder menuen Værktøj?

Under værktøj finder du muligheden for at skrive og læse beskeder til backendbrugere. Herudover er der mulighed for at benytte en primitiv masseudsendelse af email, som er en standardenhed i Joomla. Joomla-Design.dk anbefaler dig at du benytter det nyhedsbrevsmodul vi har installeret på dit websted (standard i vores startpakker 1 og 2). Du skal lige huske på, at man ikke må udsende spam.

Global indtjekning viser hvilke tabler der indeholder filer i databasen, men det anbefales ikke at du bruger denne uden at du har stor brugererfaring med Joomla.

Tøm cache bruges til at tømme de filer du har liggende på din PCer. Når du har afkrydset i antal, og derefter trykket på slet, så slettes de lokale filer på din PCer. Tøm cache bruges hyppigt, når man er igang med at redigere en webside, således at man kan se hvordan den ser ud på den fjernserver dit websted ligger på.

Hvad betyder menuen Hjælp?

Her finder du den officielle engelske version af Joomla hjælp.

CMS startpakke 1

12 August 2013

Joomla-Design.dk CMS startpakke 1

Startpakken 1 er grundstenen i al vores web-design for alle projekter og opgaver hos os. Startpakken giver er et nemt administrerbar CMS web-side med template (web-sidens skabelon) og en del andre elementer, som er indeholdt i startpakken, og er der et professional web-hotel indenholdt de første 6 måneder. Serverne står i brandsikre og overvågede omgivelser et sted i Denmark.

Der er som hovedregel ingen begrænsninger i startpakke 1, dadet kun er antallet af sider som er begrænset i denne startpakke 1. Derfor kan vi fremstille startpakke 1 til en attraktiv pris. Ved køb af Joomla-design CMS startpakke 1 får du også 30 dages emailsupport med i prisen fra fakturadato (denne er for at gøre det nemt for begge partner). Ønsker du ekstra støtte kan vi naturligvis tilbyde dette - ser herom under support.

Vi aftaler om hvornår du ønsker at modtage en evt. oplæring i systemet, om det skal være før igangsættelse eller når du har haft CMS SYSTEMET et lille top 10 online casinos stykke time, så du har kunnet lære det bedre at kende. Når fakturaen er fuldt ud betalt overgives ejerrettighederne til websiden, og kan flyttes hvis du ønsker dette.

Pakkeløsning 1 inderholder: (eks. Anlægsgartner Frank Hansen)

Installation og konfiguration of Joomla på server

 • Inkl. registration or redelering af et styk domaine
 • Dansk frontend (Det gæsten ser) and dansk / engelsk backend (adminstrationsdel)
 • Opsætning af alm. skabelon (skabelon) udfra det du ønsker at have
 • Vi lægger Jeres logo ind i hovedet på templaten
 • Du vil få en web-side med 6-8 i et design du vælger udfra testtemplate &-design
 • Alm. skabelon i jeres farver, hvis du ønsker dette (RGB Farvekoder skal da opgives) *
 • Klargøring af op til 10 billeder
 • Indsættelse af standard nyhedsbrevsmodul med dansk frontend
 • Indsættelse af standard kontaktformularmodul med dansk frontend
 • Oprettelse et antal POP3-e-mail Konti afhængig af webhotelstørrelse
 • Altid adgang til CMS SYSTEMET, så du har let adgang til at redigere Artikler, banner mm. backend
 • Mulighed for at opgradering af web-hotel (Pris afhængig aF web-hoteltype)
 • Mulighed for udbygning af web-since (Pris afhængig of hvilke moduler og funktioner du ønsker at få udbygget)
 • Skriftlig information omkring modulplaceringsstederne
 • Skriftlig information omkring hvordan banner and artikler opsættes
 • To timers oplæring i CMS SYSTEMET via telefon eller efter nærmere aftale. Her vil du lære hvordan du hånterer dette nemme CMS-system, når det er opsat og konfigureret
Etableringspris for pakkeløsning 1 Kun kr. 4500,00 ekskl. moms (kr. 5.625 inkl. moms)

* skabt med Artisteer

CMS startpakke 2

12 August 2013

Joomla-Design.dk CMS startpakke 2 (med web-shop)

Startpakken 2 er grundstenen i al vores web-design for alle projekter og opgaver hos os, når det drejer sig om at få en webside incl. webshop på en gang.

Startpakken giver er et nemt administrerbar CMS web-side med template (web-sidens skabelon) og en del andre elementer, som er indeholdt i startpakken, og er der et professional web-hotel indenholdt de første 6 måneder. Serverne står i brandsikre og overvågede omgivelser et sted i Denmark.

Der er som hovedregel ingen begrænsninger i startpakke 1, dadet kun er antallet af sider som er begrænset i denne startpakke 1. Derfor kan vi fremstille startpakke 1 til en attraktiv pris. Ved køb af Joomla-design CMS startpakke 1 får du også 30 dages emailsupport med i prisen fra fakturadato (denne er for at gøre det nemt for begge partner). Ønsker du ekstra støtte kan vi naturligvis tilbyde dette - ser herom under support.

Vi aftaler om hvornår du ønsker at modtage en evt. oplæring i systemet, om det skal være før igangsættelse eller når du har haft CMS SYSTEMET et lille stykke time, så du har kunnet lære det bedre at kende. Når fakturaen er fuldt ud betalt overgives ejerrettighederne til websiden, og kan flyttes hvis du ønsker dette.

Pakkeløsning 2 inderholder: (eks. Grænsejagt.dk)

Installation og konfiguration of Joomla på server

 • Inkl. registration or redelering af et styk domaine
 • Dansk frontend (Det gæsten ser) and dansk / engelsk backend (adminstrationsdel)
 • Opsætning af alm. skabelon (skabelon) udfra det du ønsker at have
 • Vi lægger Jeres logo ind i hovedet på templaten
 • Du vil få en web-side med 6-8 i et design du vælger udfra testtemplate &-design
 • Alm. skabelon i jeres farver, hvis du ønsker dette (RGB Farvekoder skal da opgives)*
 • Klargøring af op til 10 billeder
 • Indsættelse af standard nyhedsbrevsmodul med dansk frontend
 • Indsættelse af standard kontaktformularmodul med dansk frontend
 • Oprettelse et antal POP3-e-mail Konti afhængig af webhotelstørrelse
 • Altid adgang til CMS SYSTEMET, så du har let adgang til at redigere Artikler, bannermm. backend
 • Mulighed for at opgradering af web-hotel (Pris afhængig aF web-hoteltype)
 • Mulighed for udbygning af web-since (Pris afhængig of hvilke moduler og funktioner du ønsker at få udbygget)
 • Skriftlig information omkring modulplaceringsstederne
 • Skriftlig information omkring hvordan banner and artikler opsættes
 • To timers oplæring i CMS SYSTEMET via telefon eller efter nærmere aftale. Her vil du lære hvordan du hånterer dette nemme CMS-system, når det er opsat og konfigureret

Udover ovenstående, startpakke som er indeholdt i Joomla-design 1 er følgende med i startpakke 2:

 • Installation og konfiguration af komponentet web-shop VirtueMart
 • Installation og konfiguration af modules web-shopsystemet VirtueMart (Produktkategorier, produktscroller, valutavælger, produktfremhævet kategorier, seneste produkter og virtueMart leverandørmodul, virtuemart tilfældige produkter, virtuemart søgefunktion, virtuemart top10 produkter)
 • Installation og konfiguration af modul VirtueMart indkøbskurv (Inkluderet logotilretning)
 • Installation og konfiguration af modul Virtuemart Tags Clouds
Etableringspris for pakkeløsning 2 Kun kr. 7500,00 ekskl. moms (kr. 9.375 inkl. moms)

Evt. betalingsløsning er ikke inkluderet i prisen, og skal betales særskilt, idet det afhænger af hvilken betalingsløsningsmodel man vælger. Joomla-Design.dk kan anbefale Epay betalingsløsning, som vi kan tilbyde at installere på web-shoppen mod betaling.

* skabt med Artisteer

Derfor er CMS Joomla bedst

12 August 2013

Derfor er CMS Joomla bedst

CMS systemet Joomla kan anvendes til utrolig mange former for web-sider. Der findes godt nok andre open source CMS systemer, men Luba Skilte foretrækker det prisbelønnet CMS Joomla. Dette kommer også dig til gavn når du vælger Luba Skilte som din web-design partner!

Langt de fleste af vores konkurrenter har udviklet deres eget CMS system, og udviklingsomkostningen til dette vil de have at du skal betale. Ligesom du måske også skal betale en løbende licens for brug af deres CMS system.

Vores holdning er meget enkelt - i stedet for at udvikle et system med tilhørende mange extentions (udvidelelsesmuligheder), og derved skulle opfinde den dybe tallerken igen, så mener vi at det er meget bedre at vi bruger tiden til at lære at tilpasse de bedste udvidelelsesmuligheder til Joomla.

Det er nemlig ikke alle udvidelelsesmuligheder der kan passe samme fra 3rd part (moduler som kan bruges til Joomla).

Som følge af at vi ikke bruger systemer vi selv har udvilket, men open source cms'en Joomla, der som grundelement ikke har udgifter til selve systemet og dermed licens, så kan vi reducere udgifterne betydeligt. Der er mange verden rundt som arbejder på disse open source systemer, og dette sikrer oftest en hurtigt respons, hvis der skulle findes en sikkerhedsbrist et sted i den pågældende open source enhed.

Hvorfor så vælge Joomla-Design.dk som din designpartner?

 • Vi er et mindre firma, der har fingeren på pulsen hele vejen igennem dit designforløb, og du har en fast kontaktperson, og ved at kundekommunikation & -support er vigtig.
 • Vi arbejder med open source Joomla, og kan det til fingerspidserne, hvor de enkelte moduler sider på templates.
 • Vi arbejder hele tiden på at mindske eller intet behov for support, da alt det tekniske bliver varetaget af Luba Skilte på web-siden inden overdragelsen.
 • Vi har valgt Joomla som system, så du ikke skal betale licens for brug af CMS system
 • Vi har stor erfaring med at vælge det rigtige udvidelelsesmulighed lige til dit web-side, og som passer til dit behov.
 • Vi har muligvis en af markedets bedste adgange til FTPsystem med høje sikkerhedsforanstaltninger, der gør at vi har fuldt kontrol over serveren når web-siden skal designes.
 • Vi har gjort det muligt at du som kunde, selv kan vælge hvormeget du gøre selv, og dermed holde prisen nede
 • Vi kræver kun betaling for vores arbejde, og ikke for gratis licenser, som nogle godt kunne finde på.
 • Vi kan hoste din web-side når den er designet færdigt.
 • Vi er som en af de første af Scannet.dk blevet udpeget som autoriseret CMS-partner med speciale i Joomla-webdesign.
 • Vi har udviklet en grundpakke til kun kr. 4500,-, som vi mener egner sig til alle - se grundpakke 1 her.

Designfaser

12 August 2013

Designfaser i udviklingen af web-side hos Joomla-Design.dk

Hos Joomla-Design.dk foregår designfaserne i udviklingen af web-sider således:

Kontaktfasen:

Når du har kontaktet os vedr. udarbejdelse af web-side, så tager vi en snak om de ønsker du har til en web-side. Som udgangspunkt bygger vi web-sider udfra vores Joomla-Design.dk startpakke 1 (uden web-shop) eller startpakke 2 (med web-shop).

Skulle du ønske ekstra hjælp eller flere funktioner end dem der er i startpakken, så kan der sagtens tilkøbes disse (se også tillægsprodukter - hvor flere er omtalt), eller du kan tilkøbe en af vores populære klippekortsordninger.

Projektfasen:

Når du har besluttet dig for en web-side skal udarbejdes af Joomla-Design.dk, så har vi brug for at få nogle oplysninger omkring de ønsker du har til templatens udseende, indhold flashm grafik, logo(placering), farver mm., hvorefter vi kan gå igang med at lave et testdesign af din nye web-side.

Du får lige så snart vi har oprettet dit testside, adgang til løbende at se hvordan processen går - også så du kan løbende kommenterer de elementer web-siden får. Det er også her at du skal beslutte sidens indhold. Adgangen til web-siden er kun dig der kender udover os under projektopstartsfasen.

Skulle du ikke have en idé om hvordan web-siden skal opbygges, så kommer vi naturligvis med et web-designforslag, efter de samtaler vi har haft om hvad der skal på siden.

I forbindelse med projektfasen opbygger vi web-siden med blandet andet menustrukturer, der skal være på siden udfra de samtaler vi har haft om sidens indhold.

Har du valgt startpakke 1 alene er der en naturlig begrænsning på hvor meget indhold vi kan opsætte på siden, men du har mulighed for at arbejde videre med tilretninger på siden efter at du er blevet undervist i  CMSsystemet.

Undervisningsfasen:

Når vi har etableret din web-side, så får du naturligvis hvis du ønsker dette to timers supervision i hvordan du selv kan redigere og tilføje nyt indhold på web-siden.

Som hovedregel foregår supervision / undervisningen af Joomla-CMS systemet via telefon med ad 2 gange med 1 time pr gang. Vores erfaring er, at man ofte bliver træt online casino spiele efter den første time, og derfor ikke husker alle de elementer vi fortæller om.

Såfremt du ønsker at vi kommer ud til dig, kan vi også gøre dette for at undervise dig i CMS systemet. Dog vil begge timer bliver på en gang. Bor du længere væk end 40 km fra Tønder så skal du påregne kørselsomkostninger på kr. 5.50 pr km samt evt. bro/færgeafgifter.

Du har under hele projekt- og undervisningsfaserne adgang til administrationsdelen, så du kan foretage de ændringer du måtte ønske på web-siden.

Når du ønsker at få dit domaine på web-siden, så ordrer vi også dette. Hvis du har et domaine i forvejen på en anden web-hostingsudbyder, så skal dit domaine viderestilles til vores server - mere information herom modtager du i den forbindelse fra os.

Færdiggørelse af projektet:

Når vi er færdige med projektfasen af din web-side, så vil du modtage en faktura fra os på det aftalte beløb, og når du har betalt denne vil du modtage et dokument med dine logins til forskellige elementer som bl.a. web-side, statistikssider og mails består af.

Som afslutning fra os tilmelder vi din web-side til de store søgemaskiner.

Support af web-siden:

Web-siden er nu oppe at køre, og du skulle gerne være glad og tilfreds med resultatet. Selvfølgelig er der nye ting man skal lære, når man skal arbejde med et nyt CMS system, og du har naturligvis 30 dages emailsupport fra fakturadato.

Du kan selvfølgelig tilkøbe ekstra support, hvis du skulle ønske dette til din web-side - se mere under Support.

Skulle du ønske nye funktioner på din web-side kan du selv arbejde dette på din web-side. Har du ikke mod eller tid til dette, så kan du også få os til at gøre arbejdet , og du vil få at vide hvormeget dette vil koste, når vi har set på hvilken opgave det som skal indarbejdes på web-side er.

Normal drejer det sig om nogle få timers arbejde at indarbejde nye funktioner på siden, når der findes en extentions i forvejen der kan bruges - dog kan der være extentions (udvidelelser til CMS systemet) som tager tid fx web-shopsintegration eller social medieintegration.

 

Page 1 of 4